Zwangerschap

Je zwangerschap brengt je in een bijzondere positie en kan een onverwachte wending krijgen. Hoe je hiermee omgaat is heel persoonlijk. Ik geef vanaf het begin van de zwangerschap geboortecursussen met voorlichting en begeleiding over alle fases van de zwangerschap, wat normaal is en wat niet. De cursus of het consult wordt afgestemd op jouw vragen en omstandigheden. De medische en verloskundige informatie kun je met ons bespreken. Als gespecialiseerd verpleegkundige kan ik je ook persoonlijk begeleiden als je problemen ervaart of in een complexe situatie zit.

Je kunt gebruik maken van het geboorteboek met unieke informatie. Je leest over de veranderingen in de zwangerschap, de fases van de bevalling en hoe je om kunt gaan met pijn. Je kunt hier het geboorteboek bekijken en bestellen.

nurse vision specialist in geboortezorg nurse vision specialist in geboortezorg
zwangerschap zwangerschap

Ik geef voorlichting over het zorgaanbod en welke aanvullende voorbereiding bij jou past. Je problemen, angst en onzekerheid krijgen alle aandacht en je ontdekt wat je zelf kunt doen. Het is mijn ervaring dat vrouwen die zich goed voorbereiden, de bevalling met veel vertrouwen tegemoet gaan. Dit helpt je de band met je baby op te bouwen.

Kijk bij "Geboortecursus" voor meer informatie of neem contact met me op: kijk bij CONTACT of bel 06-57590343.