Bevalling

De geboorte van je kindje is een bijzondere ervaring en je doet veel indrukken op. Wanneer je in een bijzondere situatie zit, alleen bent of te maken hebt met ziekte, trauma of verlies, geef ik geboortebegeleiding. Je krijgt één op één zorg tijdens de bevalling en ik assisteer de verloskundige (partusassistentie). Ik wil je helpen dat de geboorte van je kindje een positieve ervaring wordt en je tevreden bent over het verloop.

Voor de bevalling maak ik uitgebreid kennis met jou en je partner. Ik luisteren goed naar wat jullie willen en geef je informatie en handige tips over de begeleiding en plaats van bevalling. Ik begeleid thuis en (tijdens de overname) in het ziekenhuis.

nurse vision specialist in geboortezorg nurse vision specialist in geboortezorg
bevalling

Tijdens de bevalling coach ik jou en je partner en begeleid je tijdens de weeën en de pijn. Ook wanneer de zorg verandert, blijf ik bij je. Mijn benadering maakt dat jullie je helemaal kunnen richten op de bevalling.

In een nagesprek kijken we terug op de geboorte van je baby. Je krijgt dan ook advies voor de komende tijd.

De zorg is elk moment in te schakelen. Je kunt me ook bereiken voor meer informatie: kijk bij CONTACT of bel 06-57590343.