De zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering (een deel van) de kosten voor een zwangerschapscursus en de voorbereiding op je bevalling. Soms kun je voor een bepaald bedrag per jaar zelf zorg kiezen en ook na je kraamtijd ondersteuning krijgen voor je herstel. Vraag bij je zorgverzekering na wat je vergoed krijgt en hoe je de kosten kunt declareren. Ook via de gemeente waar je woont zijn soms mogelijkheden voor een vergoeding. Heb je nog vragen, mail of bel me even.

Je kunt zorgverzekeringen vergelijken op de website zorgverzekeringwijzer.nl. Deze site is onafhankelijk en gaat uit van de consument of zorgvrager. Er is veel aandacht besteed aan de vergelijksmodule om zoveel mogelijk informatie te geven over de verschillende zorgvergoedingen. De vergelijksmodule is uniek en wordt niet door andere websites gebruikt.

De volgende gegevens van ons heb je wellicht nodig voor je declaratie: Big geregistreerd| Kamer van Koophandel: 09216075 | Bankrekening: 157175820. Klik hier voor de tarieven van onze zorg.